به دنبال ثبت کسب و کار در گوگل مپ با کامپیوتر هستید یا در این مسیر به چالش خوردهاید؟ در ادامه همراه مجله گوگل ثبت باشید تا به بررسی دقیق این مسئله بپردازیم.
در دنیایی که هر روز به سمت پیشرفت و آسایش بیشتری حرکت میکند، ما به جهت جبر جغرافیایی و شرایطی که همه از آن آگاهی داریم در کوچکترین مسائل خود با تحریمهای بیشماری روبرو هستیم. یکی از مسائلی که از تیغ برنده و سوزناک تحریمها مصون نمانده، ثبت کسب و کار در گوگل مپ است. بنابراین اگر برای ثبت لوکیشن در گوگل مپ اقدام کردید؛ اما با چالشها و سختیهای زیادی روبرو شدید، کاملا به شما حق میدهیم. در ادامه قصد داریم تا توضیحاتی را درمورد چگونگی ثبت لوکیشن در گوگل مپ با کامپیوتر ارائه دهیم. پس ادامه مطلب را با دقت دنبال کنید.
پیشتر در مجله گوگل ثبت درمورد چگونگی ثبت کسب و کار در گوگل مپ با موبایل صحبت کردیم. برای مطالعه دقیقتر مطلب میتوانید بر روی اینجا کلیک کنید.
مراحل ثبت کسب و کار در گوگل مپ با کامپیوتر
برای ثبت لوکیشن در گوگل مپ، بیایید تا گامهای زیر را باهم قدم به قدم برداریم. هر گام را تلاش کنید تا با دقت دنبال کنید و اگر در هر قسمت به مشکل خوردید، هیچ نگرانی به دل خود راه ندید. کافی است تا مشکل یا چالش خودتان را در هر قسمت برای ما کامنت کنید تا ما در سریعترین زمان ممکن پاسخ مفصلی به سوال شما بدهیم.
ابتدا وارد سایت بشوید
اگر قصد دارید تا کسب و کارتان را در گوگل ثبت کنید، در ابتدا بایستی به آدرس سایت گوگل مپ مراجعه کنید. از قسمت بالا و سمت چپ صفحه، در فیلد «Search Google Maps» آدرس خیابان یا شهری را که قرار است ثبت کنید، جستوجو کنید.
مکان خود را اضافه کنید
پس از سرچ کردن موقعیت مکانی موردنظر خود، بر روی آن کلیک کنید و بر روی منوی باز شده در قسمتی دیگر، گزینه «Add a Missing Place» را انتخاب کنید.
یکی از نکات مهم که باعث میشود تا لوکیشن موردنظر شما دقیقتر ثبت شود این است که روی لوکیشن واقعی مکان موردنظر خودتان کلیک راست کنید، حالا در میان گزینههای ظاهر شده بر روی گزینه «Add a Missing Place» کلیک کنید. انجام این کار در فرآیند ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل به دقیقتر شدن محل کار شما کمک ویژهای میکند.
به فرم باز شده دقت کنید
در هر دو حالت، فرمی مطابق تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد.
در قسمت اول و ابتدایی، بسیار مهم است که نام کسبوکارتان را وارد کنید. اصلا شما کل این آموزش را تا به اینجا برا وارد کردن همین قسمت دنبال کردهاید! در قسمت دوم از شما خواسته میشود تا رسته و موضوع فعالیت خود را مشخص کنید و شما بایستی از میان دستههای زیر یکی را انتخاب کنید:
- صنایع غذایی؛
- مراکز خرید؛
- مراکز خدماتی؛
- مراکز اقامتی؛
- مناطق تفریحی؛
- مراکز مذهبی؛
- مراکز اداری و صنعتی؛
- مناطق مسکونی؛
- مراکز تحصیلی.
هرکدام از موارد بالا را که انتخاب کنید، باز هم کلی گزینه برای تعیین دقیق حوزۀ فعالیت خواهید دید. اجازه دهید مورد اول، یعنی صنایع غذایی را مثال بزنیم.
- نانوایی؛
- قصابی؛
- کافه؛
- مزرعه؛
- میوهفروشی؛
- بستنیفروشی.
نکته بسیار جالبتری که وجود دارد این است که اگر به عنوان مثال شما گزینه رستوران را انتخاب کنید، انواع و اقسام رستورانها را مشاهده خواهید کرد. به عنوان مثال شما میتوانید معلوم کنید که سبک رستوران شما ایتالیایی یا آسیایی است.
بنابراین فیلد دوم را در مراحل ثبت کسب و کار در گوگل مپ با کامپیوتر جدی بگیرید. این فیلد به کاربران و ابزارهای جستوجوی گوگل در مشخص کردن دقیق کسبوکارتان کمک میکند.
فیلد سوم از شما آدرس لوکیشن موردنظرتان را میخواهد. وقتی که روی این قسمت کلیک کنید، خود گوگل مپ به شکل خودکار این قسمت را پر خواهید کرد؛ با این حال اگر میخواهید تغییری در موقعیت انتخابی اعمال کنید، روی «Edit Map Location» کلیک کنید.
دقیق باشید
اگر کسبوکار شما در دل یک پاساژ، ساختمان یا مجتمع تجاری واقع شده است، بایستی دقیق باشید. در حین فرآیند ثبت لوکیشن در گوگل مپ هرچقدر دقیقتر باشید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. بنابراین اگر کسبوکار شما در چنین شرایطی قرار دارد، با ذکر جزئیات محل دقیق را در دل پاساژ یا مجتمع تجاری مشخص کنید.
روزهای کاری خودش را مشخص کنید
پس از آنکه مراحل بالا را طی کردید، صفحه جدیدی باز میشود که از شما میخواهد تا روزهای کاری و ساعات باز بودن کسبوکارتان را مشخص کنید. روبهروی هر روز، یک آیکون مداد دیده میشود. روی آن کلیک کنید تا تعطیل بودن یا نبودن را مشخص کنید.
در قسمت پایینی و پس از آخرین روز، یعنی Saturday، سه گزینه متفاوت و بسیار جالب وجود دارد:
- Edit All Hours: این گزینه ساعات فعالیت مجموعه را در تمامی روزهای هفته مشخص میکند (اگر ساعات کاری شما در طول هفته و در تمامی روزها یکسان است، از این گزینه استفاده کنید.)
- Edit Mon-Fri: این گزینه ساعات کاری شما را از روی دوشنبه تا جمعه مشخص میکند (توجه کنید که این گزینه بیشتر برای کسبوکارهای خارجی مناسب است که ساعات کاری روزهای هفته بهجز روزهای تعطیل را تعیین کنند.)
- Edit Sat-Sun: مشخصکردن ساعات کاری روزهای شنبه و یکشنبه ( این آپشن نیز به مانند آپشن قبلی بیشتر برای کسبوکارهایی مناسب است که در خارج از تایم کاری ایران فعالیت میکنند.)
توجه: لطفا توجه کنید که روزهای تعطیل و کاری ما با خارجی زبانها متفاوت است. به همین جهت بهتر است تا ساعات کاری باز و بسته بودن خودتان را در روزهای تعطیل و کاری به شکل دستی ادیت کنید.
اگر مجموعهٔ شما شبانهروزی است، گزینهٔ «Open 24 Hours» را انتخاب کنید. گزینهٔ «Closed» هم برای اعلام تعطیلی در آن روز است.
پس از اینکه تمامی موارد بالا را مو به مو انجام دادید، وقت آن رسیده که گزینه سیو را بزنید و به عقب باز گردید.
وقت ثبت اطلاعات تماس فرا رسیده است
دو فیلد بعدی (۱ و ۲)، مربوط به اطلاعات تماس است؛ فیلد اول برای شمارهتلفن و فیلد دوم، وبسایت مجموعه. این دو فیلد برای کسبوکار به خصوص شغلهایی همچون رستوران و کافه اهمیت بسیار زیادی دارد.
در آخرین فیلد از ثبت کسب و کار در گوگل مپ، یعنی سومی هم میتوانید تاریخ شروع فعالیت مجموعه را مشخص کنید. اضافه کردن این اطلاعات حس خوب و بهتری به مخاطب خواهد داد. پرکردن این فیلد ضروری نیست؛ اما توجه داشته باشید که هرقدر اطلاعات بیشتری وارد کنید، شانسگرفتن رتبۀ بهتر را هم افزایش خواهید داد.
عکس به مجموعه خود اضافه کنید
در انتها تنها کاری که نیاز هست انجام بدین اینکه خوشگلترین و بهترین عکسهایی که از مجموعه خودتان دارید را اضافه کنید. توجه کنید که این عکسها حتما توسط خودتان گرفته شده باشند و این عکسها را از مجموعه دیگری برنداشته باشید یا ژورنالی نباشند.
گوگل ثبت چه کمکی به من میتواند بکند؟
گوگل ثبت با کمک مجموعهای از متخصصانی که در اختیار دارد میتواند به شما در فرایند ثبت کسب و کار در گوگل کمک کند. در طی این فرآیند تیم ما مجموعهای از محدودیتها و شرایط داخل کشور را درنظر میگیرد تا کسب و کار و لوکیشن شما در کمترین زمان ممکن بر روی گوگل مپ ظاهر شود.
اگر علاقمند هستید تا از مشاوره اولیه گوگل ثبت بهره مند شوید، بر روی دکمه زیر کلیک کنید:
یک پاسخ