پربازدید ترین ها

آموزش ثبت کسب و کار در ویز

ثبت کسب و کار در ویز در فضای امروز بازار ایران از نان شب واجب‌تر به نظر می‌رسد. در ادامه با مجله گوگل ثبت در ارتباط با این موضوع همراه باشید.

با دوستان یا پارتنر خودتان در حال گشت و گذار در دل شهر هستید که تصمیم می‌گیرید تا محلی را برای خوردن غذا انتخاب کنید. از طرف دیگر اگر در حین مسیر نیاز به خرید لوازمی برای منزل داشته باشید؛ اما فروشگاه‌های محلات دیگر را نشناسید، ممکن است گیج و کلافه شوید. با این حال برای پیدا کردن کافی شاپ، رستوران و فروشگاه‌های موردنظر خودتان تصمیم می‌گیرید که دست به دامن نقشه‌ شوید.

امروزه نقشه‌های مختلفی از جمله گوگل مپ، نشان، بلد و ویز وجود دارند. و هر یک باتوجه به حضور کاربران مختلف در این پلتفرم‌ها و استفاده‌ای که کاربران از آن‌ها برای پیدا کردن لوکیشن موردنظر خود می‌کنند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پیش‌تر در مجله گوگل ثبت به چگونگی ثبت کسب و کار در نقشه‌ های مختلفی پرداخته‌ایم. در این بلاگ قصد داریم تا نگاهی به نقشه ویز و چگونگی ثبت کسب و کار در ویز داشته باشیم.

ثبت کسب و کار در ویز

اپلیکیشن ویز چیست؟

Waze یک اپلیکیشن مسیریابی و ترافیکی غیر ایرانی است که با استفاده از GPS و بازخوردهای کاربران، به مخاطبین خود مسیرهای مناسب و به‌روزرسانی‌های وضعیت ترافیک را ارائه می‌دهد. اپلیکیشن ویز در خارج از ایران از شهرت بسیار خوبی برخوردار است؛ اما در ایران این نقشه ممکن است در کنار نقشه‌های دیگری همچون بلد و نشان مورد استفاده قرار بگیرد.

همچنین شما به عنوان صاحبین کسب‌وکار می‌توانید مکان کسب‌وکار خود را به این برنامه اضافه کنید تا افرادی که به دنبال خدمات یا محصولات مشابه شما هستند، بتوانند بهترین مسیرها را برای دسترسی به شما پیدا کنند. حالا شاید برایتان سوال شود که اصلا ثبت کسب و کار در ویز چه سود و فایده‌ای برای شما دارد؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

مزایای ثبت کسب و کار در ویز

بارها و پیش‌تر در مجله گوگل ثبت درمورد مزایای ثبت کسب و کار در نقشه صحبت کرده بودیم؛ با این حال این مزایا از نقشه‌ای به نقشه دیگر می‌تواند متفاوت باشد. به همین جهت در ادامه برخی از مهم‌ترین مزایای ثبت کسب و کار در ویز را برای شما صاحبین کسب وکار برمی‌شماریم.

افزایش مشتریان و دسترسی به افراد بیشتر

ثبت کسب ‌و کار در نقشه ویز یک حرکت هوشمندانه برای کسب‌وکارهایی است که به دنبال جذب مشتریان جدید و افزایش دسترسی به خدمات خود هستند. در واقع شما به عنوان صاحبین کسب‌وکار همیشه به دنبال راه‌های جدید و نوآوری برای افزایش مشتریان خود هستید؛ اما از فرصت‌ها و راه‌های بالقوه‌ای که روبرویتان قرار گرفته است، غافل می‌شوید.

بنابراین می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین مزایای ثبت کسب و کار در نقشه ویز، افزایش دیده شدن کسب‌وکار شما در بین افرادی است که در نزدیکی محل شما در حال حرکت هستند. وقتی افراد به دنبال یک محصول یا خدمات خاص می‌گردند، ویز با استفاده از داده‌های موقعیت جغرافیایی و مسیرهای موجود، کسب‌وکار شما را به عنوان یک گزینه مناسب به افراد پیشنهاد می‌دهد. این یعنی شما به‌طور مستقیم در مسیر مشتریان بالقوه قرار می‌گیرید.

ثبت کسب و کار در نقشه ویز

ارائه اطلاعات جامع از کسب و کار شما

از دیگر مزایای ثبت کسب ‌و کار در ویز، امکان به‌روزرسانی سریع اطلاعات در ارتباط با کسب‌وکار شماست. شما می‌توانید اطلاعات مرتبط با کسب‌وکار خود مانند ساعات کاری، تخفیف‌ها، و رویدادهای ویژه را به ‌روز کنید تا کاربران همیشه به اطلاعات دقیق دسترسی داشته باشند. این قابلیت نه تنها باعث افزایش اعتماد کاربران به کسب‌وکار شما می‌شود، بلکه به شما امکان می‌دهد در زمان مناسب با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید و از فرصت‌های بازاریابی به‌طور مؤثر استفاده کنید.

دوست دارید در نقشه‌های مختلف از جمله گوگل مپ رتبه بیشتری کسب کنید؟ بلاگ پست چگونگی افزایش رتبه کسب و کار در گوگل مپ را در مجله گوگل ثبت مطالعه کنید.

 

بررسی و تحلیل مشتریان بالقوه کسب‌وکار شما

یکی دیگر از فواید حضور در نقشه ویز، دسترسی به آمار و تحلیل‌های مرتبط با بازدید کاربران است. با ثبت کسب‌ و کار در نقشه ویز، می‌توانید بفهمید که چه تعداد کاربر در حال مشاهده کسب‌وکار شما هستند، از کدام مناطق به شما دسترسی دارند و چه زمانی بیشترین ترافیک را دارید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند استراتژی‌های بازاریابی خود را بهتر تنظیم کنید و تصمیمات مبتنی بر داده‌ها بگیرید. در واقع اگر زمانی شما درنظر داشته باشید تا ایونت یا تخفیفی برگزار کنید، این موضوع به تصمیم شما درمورد زمان و چگونگی برگزاری کمک خواهد کرد.

افزایش اعتبار کسب‌وکار شما

در نهایت، حضور کسب‌وکار شما در نقشه ویز، اعتبار بیشتری را برای شما به ارمغان می‌آورد. از جهت دیگری به این قضیه نگاه کنید. کاربران و مشتریان امروزی به دنبال اطلاعات دقیق و مطمئن هستند، و زمانی که کسب‌وکار شما در ویز به‌طور صحیح ثبت شده باشد، به‌طور ضمنی این پیام را منتقل می‌کند که شما یک کسب‌وکار حرفه‌ای و قابل اعتماد هستید. حال تصور کنید که با حضور در نقشه‌های مختلف چنین پیامی را به شکل واضح و شفاف به مشتریان خود نشان دهید!

دوست دارید در نقشه‌های ایرانی حضور داشته باشید؟ بلاگ پست آموزش تصویری ثبت آدرس در بلد در گوگل ثبت بخوانید.

مراحل ثبت کسب و کار در Waze

حالا نوبتی هم که باشد، نوبت اصل ماجراست. تا به این جا تصور می‌کنیم که به اهمیت ثبت کسب و کار در نقشه ویز پی برده باشید. به همین جهت در ادامه مراحل ثبت کسب و کار در این مسریاب خارجی را برای شما عزیزان توضیح می‌دهیم. پیشنهاد می‌کنیم که این مراحل را با دقت کافی طی کنید.

  • اولین آجر را محکم بگذارید. در اولین گام باید مطمئن شوید که آخرین نسخه برنامه Waze  را روی گوشی همراه خود دارید. بایستی توجه کنید که شاید امکان ثبت کسب و کار در ویز در نسخه‌های قبلی وجود نداشته باشد. برای به‌روز رسانی این برنامه در گوشی‌های اندروید به سایت گوگل پلی و در گوشی‌های آیفون به سایت اپ استور مراجعه کنید.
  • حالا وارد برنامه ویز شوید.
  • روی setting برنامه ویز که با آیکون چرخ دنده دیده می‌شود، ضربه بزنید.
  • گزینه ریپورت یا گزارش دادن را که در پایین صفحه مشاهده می‌کنید، لمس کنید.
  • حالا منویی روبروی شما باز می‌شود که کافی است تا در ادامه بر روی گزینه Place ضربه وارد کنید.
  • پس از این‌که روی گزینه مکان کلیک کردید، برنامه از شما می‌خواهد که اجازه دهید تا به عکس یا ویدئوهای گوشی دسترسی داشته باشد. در واقع شما برای ثبت کسب و کار در نقشه ویز بایستی ویدئو یا عکس‌هایی از مکان موردنظر خود را برای اعتماد سازی بیشتر قرار دهید. توصیه می‌کنیم با انتخاب گزینهOnly this time در همین لحظه چندین عکس از مکان خود بگیرید.
    نکته: حتما اهمیت عکس‌ها را جدی بگیرید. عکس‌ها نخستین چیزی هستند که بر روی نقشه‌های مختلف از جمله نقشه ویز به اعتمادسازی و جلب توجه بیشتر کمک می‌کنند.

ثبت کسب و کار در ویز

مراحل زیر را با دقت بیشتری دنبال کنید:

  • پس از گرفتن عکس و ثبت تصاویر و ویدئوهایی که مدنظر دارید، برای رفتن به مرحله بعد روی دکمهForward که با آیکون دو فلش کنار هم مشخص شده، ضربه بزنید.
  • در بخش بعدی از ثبت کسب و کار در نقشه ویز، نامی برای کسب‌وکار خود وارد کنید و رویDone  ضربه بزنید تا تغییرات ذخیره شود.
  • در مرحله بعدی که ظاهر می‌شود، از شما خواسته می‌شود تا آدرس کسب‌وکار خود را به شکل دقیق وارد کنید. همچنین نشانی خود را به طور مشخص و دقیق وارد کنید.
  • در قسمت Add a category نوع کسب و کار خود را از میان گزینه‌های پیشنهادی انتخاب کنید .این قسمت را بسیار جدی بگیرید. در تمامی نقشه‌ها از جمله ویز، هنگامی که کاربر یک دسته خاص مثل کافی شاپ یا املاک را سرچ کند، درصورتی‌که شما دسته بندی خود را به شکل دقیق وارد کرده باشید، نقشه کسب‌وکارتان را به عنوان کسب‌وکاری مرتبط با آن دسته بندی به کاربر نشان خواهد داد.
  • همچنین در بخش House number شماره تماسی برای کسب و کار خود وارد کنید.
  • در نهایت برای ذخیره شدن اطلاعات این پنجره روی گزینه Done  ضربه بزنید.
  • اگر علاقه دارید تا جزئیات بیشتری از کسب و کار خود در نقشه ویز وارد کنید، به بخش تنظیمات برنامه ویز بروید. در این قسمت بر روی گزینه Waze Map Editor کلیک کنید. در صفحه جدیدی که باز می‌شود جزئیات مکان موردنظر خود را وارد کنید.

جزئیات مراحلی که طی کردید را می‌توانید در سه عکس زیر مشاهده کنید:

ثبت کسب و کار در نقشه ویز

 

ثبت کسب و کار در ویز

 

ثبت کسب و کار در ویز

تایید کسب و کار در نقشه ویز چقدر طول می‌کشد؟

پس از آن‌که چند ساعت تا چند روز بگذرد، مراحل ثبت کسب و کار در نقشه ویز نهایی شده و کسب و کار شما به دیگران کاربران نشان داده خواهد شد. اگر در این مرحله با چالشی مواجه شدید، می‌توانید در بخش کامنت‌ها بنویسید تا کارشناسان گوگل ثبت در اسرع وقت به شما پاسخ دهند.

گوگل ثبت چه کمکی می‌تواند به من بکند؟

کارشناسان گوگل ثبت تمام تلاش خود را می‌کنند تا به شما در ثبت کسب و کارتان در نقشه‌های مختلف کمک کنند. ما می‌توانیم صفر تا صد ثبت کسب و کار شما را برعهده بگیریم یا در نقش مشاور در این مسیر در کنار شما باشیم. برای دریافت مشاوره اولیه و ارتباط با ما می‌توانید فرم زیر را پر کنید:

برچسب ها
مقالات مرتبط
در صورت تمایل میتوانید مقالات مرتبط با مقاله فعلی را در لیست زیر مشاهده کنید
نظرات
خوشحال میشیم در مورد مقاله فوق نظر خود را مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *