در حال حاضر با گسترده شدن کاربردهای نقشههای آنلاین، فضای دیجیتال و شبکههای اجتماعی، کسبوکارهای تجاری زیادی به سمت حضور در فضاهایی همچون گوگل مپ هجوم میآورند.
اگر صاحب یک کسبوکار تجاری هستید و قصد دارید که بیشتر دیده شوید، اضافه کردن مکان تجاری در گوگل مپ یکی از مهمترین قدمهاست. این کار باعث میشود مشتریان بهراحتی شما را پیدا کنند، اعتماد بیشتری به کسبوکار شما داشته باشند و با شما ارتباط بهتری برقرار کنند. در این مقاله، به صورت گامبهگام نحوه اضافه کردن مکان کسبوکار به Google Maps را آموزش میدهیم. با ثبت اطلاعاتی مانند آدرس دقیق، شماره تماس، ساعات کاری و تصاویر، حضور پررنگتری در فضای آنلاین خواهید داشت و شانس دیده شدن در نتایج جستوجوی محلی گوگل را افزایش میدهید.
بنابراین تصور نکنید که حضور در نقشههای آنلاین همچون گوگل مپ برای کسبوکارهای محلی است و چون شما به عنوان یک تاجر در حال تجارت هستید به چنین چیزی نیاز ندارید. در ادامه با googlesabt همراه شوید تا اهمیت این موضوع و چگونگی انجام آن را به شکل مفصل و دقیق بررسی کنیم.
اهمیت اضافه کردن مکان تجاری در گوگل مپ
اگر در حوزه صادرات یا واردات کالا مشغول به فعالیت هستید و قصد دارید تا سودآوری خودتان را افزایش دهید، لازم است تا به استراتژیهای بازاریابی محلی از جمله ثبت مکان در گوگل مپ توجه کنید. این اقدام میتواند به شکلی ویژه در تصمیمگیری مشتریان داخلی برای صادرات کالا تاثیرگذار باشد و کمک کند تا تجارت شما در دنیای دیجیتال به صورت حرفهایتری معرفی شود. با این حال حدس میزنیم که همچنان در ارتباط با این موضوع به تصمیم گیری نهایی نرسیده باشید؛ به همین جهت در ادامه به مزایای و اهمیت اضافه کردن مکان تجاری در گوگل مپ میپردازیم.
دسترسی راحتتر مشتریان به محل کسبوکار
زمانی که مکان تجاری خود را در گوگل مپ ثبت میکنید، به مشتریان داخلی که به دنبال صادرات کالا یا محصول خودشان هستند، این امکان را میدهید که به راحتی و با سرعت شما را پیدا کنند. علاوه بر موقعیت جغرافیایی، کاربران میتوانند نظرات دیگر مشتریان شما را بخوانند و با ویژگیهای خدمات کسبوکارتان آشنا شوند. بنابراین اگر قصد دارید تا مشتریان محلی بیشتری را به سمت خود جذب کنید، این روش را بایستی جدی بگیرید.
ارائه اطلاعات مهم درمورد کسبوکار
شاید برخی از مشتریان شما سوال داشته باشند که دقیقا کسبوکار شما در چه ساعاتی و چه روزهایی باز است؟ با چه خطوطی میتوانند با شما و پشتیبانهای شرکتتان ارتباط برقرار کنند؟ پاسخ سوالات این چنینی را میتوانید از طریق اطلاعات شرکتتان در گوگل مپ به مشتریان بدهید.
ثبت لوکیشن در گوگل مپ، اطلاعات حیاتی مانند ساعات کاری، شماره تماس، وبسایت، و حتی تصاویر و ویدیوهای مربوط به کسبوکار را به نمایش میگذارد. در اختیار قرار دادن چنین ویژگیهایی باعث میشود تا مشتریان قبل از مراجعه حضوری اطلاعات کاملی از خدمات و ویژگیهای شما به دست آورند به شکل سریعتر و راحتتری درمورد همکاری و ارتباط برقرار کردن با شما تصمیم بگیرند.
بهبود سئو سایت
اگر در زمینه صادرات و واردات کالا مشغول به کار هستید، غیرممکن به نظر میرسد که وب سایت نداشته باشید! با افزودن مکان تجاری به گوگل مپ، نتایج وب سایتتان در صفحه نتایج جستوجو به شکل ویژهای بهبود پیدا میکند. بنابراین میتوان گفت که چنین فرآیندی به بهبود سئو محلی کمک میکند و در نتیجه، بازدیدکنندگان بیشتری به سمت سایت یا فروشگاه شما سرازیر خواهند شد. ناگفتنی نماند که بسیاری از کاربران برای جستجوی کسبوکارهای نزدیک به خود به گوگل مپ مراجعه میکنند، و اگر شما کسبوکار تجاری خودتان را بهدرستی در آن ثبت کنید، شانس شما برای جذب این افراد افزایش مییابد.
چگونگی ثبت مکان تجاری در گوگل مپ
مهمترین نکتهای که بایستی به آن توجه کنید این است که فرآیند ثبت کسب و کار در گوگل مپ در میان کسبوکارهای مختلف متفاوت نیست. در واقع فرقی نمیکند که شما قصد دارید شرکت تجاری خودتان را در گوگل مپ ثبت کنید یا آنکه صاحب یک سوپر مارکت در تهران هستید، به هرروی مراحل یکسان و مشابه برای انجام چنین کاری وجود دارد. نکته دوم این است که از یاد نبرید که فرآیند ثبت مکان در گوگل مپ رایگان است؛ اما انجام چنین فرآیندی و پیگیری، ممکن است که با دشواریهایی همراه باشد. با این حال ما صفر تا صد ثبت مکان تجاری در گوگل مپ را به شما آموزش میدهیم؛ پس مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:
- وارد سایت Maps.google.com یا اپلیکیشن گوگل مپ شوید.
- آدرس مکان تجاری موردنظر خودتان را به شکل دستی یا از طریق موقعیت مکانی وارد کنید(توجه کنید که حتما و حتما آدرسی که وارد میکنید، دقیق باشد).
- پس از پیدا کردن و نمایش آیکونِ قرمز گوگل مپ روی موقعیت مکانی، نواری در کنار صفحه ظاهر میشود. در این مرحله روی گزینه Add a Missing Place کلیک کنید.
- از اینجا به بعد همه چیز ساده به نظر میرسد! کافی است تا اسم مکان، آدرس دقیق، دستهبندی و هر ویژگی دیگری که بهنظرتان میتواند برای تکمیل اطلاعات کسبوکارتان مورد استفاده قرار بگیرد را در صفحه جدیدی که باز شده، بنویسید.
دستهبندیهای زیادی از جمله غذا و نوشیدنی، خرید، خدمات، هتلها و اقامتگاهها، فضای باز و تفریح، فضاهای مذهبی، اداری و صنعتی، مسکونی، مکانهای آموزشی و صد البته اماکن تجاری و شرکتی وجود دارد که میتوانید از بین این دستهبندیها، گزینه مورد نظرتان را انتخاب کنید. پیشنهاد میکنیم که به شکل دقیق این کار را انجام دهید تا در دسته بندی مرتبط با خودتان به نمایش درآیید.
- در آخر تبریک میگوییم! پس از اتمام فرایند پر کردن فرم باز شده، روی گزینه Submit کلیک کنید.
اگر در هرجایی از این فرآیند دچار چالش شدید، میتوانید به مقاله چگونگی ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ با کامپیوتر مراجعه کنید. در این مقاله توضیحات مفصلی در ارتباط با چگونگی انجام این کار را شرح دادهایم.
سفارش ثبت لوکیشن در گوگل
ممکن است به عنوان کسی که بیزنس بزرگی را اداره میکنید، فرصت و حوصله انجام مراحل بالا را نداشته باشید؛ اما به فکر سفارش ثبت لوکیشن در گوگل افتاده باشید باید بگوییم که هیچ ایرادی ندارد. کارشناسان تیم گوگل ثبت حضور دارند تا لوکیشن دقیق شرکت و کسبوکار شما را بر روی نقشه ثبت کنند و از این طریق شاهد رشد کسبوکارتان باشید. ما تا به امروز فرصت این را داشتیم تا با کسبوکارهای بیشماری در شهرهای تهران، تبریز، مشهد و… در زمینه ثبت مکان در گوگل همکاری کنیم. بنابراین اگر هر جایی از این مسیر به مشکل خوردید یا قصد داشتید تا صفر تا صد این کار را برون سپاری کنید، با سر زدن به لیست مشتریان گوگل ثبت، با اعتماد کامل میتوانید بر روی تیم ما حساب ویژه باز کنید.